torsdag 29 mars 2012

bästa sättet för att tjäna pengar

Jag har som jag skrev tidigare ett stort intresse för pengar som man kan tjäna genom att bara sitta framför datorn och alltså tjäna när man ändå spenderar sin tid här. Och då kan man ju såklart vidareutveckla denna tanken ännu mer och försöka ta reda på vilket som är det absolut bästa. Och det går såklart att mäta på flera sätt men det absolut lättaste måste ju vara pengar/tid. alltså hur mycket pengar man får för den tid man lägger ut. Det finns flera bra kandidater för detta och efter att ha letat lite så är det nog ett antal jag ska kolla mer på. Att blogga är absolut inte en av dem. Visst får man igång en blogg och mycket besökare på en gång så finns självklart möjligheterna. Men faktum är att om man vill tjäna mycket pengar så får man nog lägga ner så grymt mycket tid så pengarna man får ut är inte jätte mycket för den tiden man lägger ner. Men tycker man att det är kul så är det absolut ett bra sätt att tjäna pengar på internet.


 Men om man är ute mer efter effektivitet så är det andra sätt som gäller. Nu kommer det även komma in en hel del risk. Ett av de bästa sätten att tjäna pengar på internet är genom onlinepoker. Dock krävs här kunskap och de flesta förlorar pengar på detta. Men är man bra så finns här stora möjligheter att tjäna pengar bara genom att sitta och spela. Det är dessutom rätt roligt. Så länge som det går bra då. Sen så finns ju även möjligheterna till diverse olika undersökningar. Det är väldigt säkra pengar men det är inte vidare bra betalt när vi räknar på pengar/tid.

Vill man verkligen gå in för pengar på internet så skulle jag säga att det är genom att utnyttja stora onlinespel. Det finns folk som tjänar stora summor pengar genom att använda sig utav bottar och samla ihop pengar eller saker i spelen som de sedan säljer för riktiga pengar. En bot är ett datorprogram som gör det möjligt att spela åt dig. Så helt enkelt så går det till så att datorn spelar åt dig(även när du inte är där) och sedan så behöver du bara en gång om dagen eller så gå till datorn och sälja det som den har samlat på sig. Observera att detta inte är tillåtet utav de flesta företagen som har han dom spelen och att du kan bli avstängd. Men det är ruggigt enkla pengar man tjänar så den chansen kan vara värt det.